Vaktvåld ger ökat stöd

2015-03-26 13:55:54
Målet på 80 000 kronor i mars är inom räckhåll. Vi behöver dra in drygt 43 000 kronor på veckans Offensivförsäljningar för att nå det.

Närmast sitt regionala mål ligger Västsverige, där ordningsvaktens attack mot RS i Angered (se sid 3) fick tredubbelt fler att vilja försvara tryckfriheten och sälja Offensiv.
Veckans högsta resultat i förhållande till målsättning står Västerbotten för, tack vare ett större bidrag från en privatperson. Jag rekommenderar alla våra läsare att visa sitt stöd genom att sätta in en slant på PG 879649-2.
Resten av regionerna har av olika anledningar haft en ganska dålig vecka vad gäller ekonomiresultaten och behöver därför fler och längre aktiviteter med fler deltagare de kommande dagarna.

I Stockholm fortsätter bankprotestveckan efter den lyckade protesten vid Nordeas bolagsstämma (se sid 7). Under onsdagen och torsdagen, när tidningen är på väg ut till din brevlåda, hålls det protestaktioner vid Handelsbankens, SEB:s och Swedbanks stämmor. Därför redovisas inte de pengar som vi kommer att få in under dessa aktiviter i siffrorna ovan. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!