Vaktvåld ger ökat stöd

2015-03-26 13:55:54
Målet på 80 000 kronor i mars är inom räckhåll. Vi behöver dra in drygt 43 000 kronor på veckans Offensivförsäljningar för att nå det.

Närmast sitt regionala mål ligger Västsverige, där ordningsvaktens attack mot RS i Angered (se sid 3) fick tredubbelt fler att vilja försvara tryckfriheten och sälja Offensiv.
Veckans högsta resultat i förhållande till målsättning står Västerbotten för, tack vare ett större bidrag från en privatperson. Jag rekommenderar alla våra läsare att visa sitt stöd genom att sätta in en slant på PG 879649-2.
Resten av regionerna har av olika anledningar haft en ganska dålig vecka vad gäller ekonomiresultaten och behöver därför fler och längre aktiviteter med fler deltagare de kommande dagarna.

I Stockholm fortsätter bankprotestveckan efter den lyckade protesten vid Nordeas bolagsstämma (se sid 7). Under onsdagen och torsdagen, när tidningen är på väg ut till din brevlåda, hålls det protestaktioner vid Handelsbankens, SEB:s och Swedbanks stämmor. Därför redovisas inte de pengar som vi kommer att få in under dessa aktiviter i siffrorna ovan. ■