Valfonden visar vägen

2018-03-28 10:36:14
Vi har haft en ganska blygsam ökning den här veckan med 3 599 kronor. Det innebär att vi hittills har samlat in 21 142 kronor eller drygt en tredjedel av målet sedan början av månaden. Valfonden fick dock in 112 000 kronor!

Men veckans låga resultat beror dock på att vi har varit fullsatta med viktiga möten under helgen. I Göteborg har vi deltagit på Hyresgästföreningen Angereds årsmöte medan vi i Stockholm hade vår valkonferens med deltagare från hela landet. Valkonferensen markerar den riktiga början av det här valåret, såväl politiskt som ekonomiskt. Till valfonden fick vi in 112 000 kronor!
Det är en bra början, men valkampanjer är inte billiga. Det är särskilt tydligt för vårt parti som, till skillnad från riksdagspartierna, inte får något statligt stöd eller tar emot pengar från storföretag.
Vi får dock inte glömma bort ekonomikampanjen! Som alltid kan du skänka en slant med Swish till 123-240 32 85, på PlusGiro 87 96 49-2 eller sms ”Offensiv 50” till 72550. Tack! 

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!