Välkomna, Offensivs nya läsare!

2017-12-13 23:16:17
Prenumerationskampanjen har hittills fått in 113 nya långa prenumerationer av ett mål på 200. Det innebär att 56 procent av målet har nåtts!

Offensiv har de senaste veckorna fått hundratals nya läsare. Det är ett resultat av vår prenumerantkampanj. Välkomna!
– Jag vill jättegärna prenumerera. Ni har haft så bra artiklar om både Ung i Sverige och Metoo, kommenterade en av de nya läsarna när vi ringde upp.
I år är det 20 år sedan Offensiv blev veckotidning. Sedan dess har vi gjort 50 nummer varje år, totalt 1 000. Med cirka 2 600 exemplar i veckan blir det 2,6 miljoner tidningar!

Offensiv är på flera sätt en unik tidning:
• Vi är en del av kampen. Just nu handlar det om att stödja och delta i asylkampen, motståndet mot utförsäljning av bostäder, för mer resurser och bättre villkor i vården med mera.
• Vi står för ett demokratiskt socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, utsugning och miljöförstöring.
• Vi är internationalister – vi rapporterar och stöder kamp världen runt.

Vår prenumerantkampanj handlar om att vi vill sprida Offensiv till fler läsare. Och ju fler prenumeranter vi har, desto bättre tidning och möjligheter att backa upp alla som kämpar mot rasism, sexism och högerpolitik. Måndagen den 11 december har vi nått 112 nya prenumeranter på minst ett halvår, av ett mål på 200. Du kan bidra till kampanjen genom att:
• ge bort en prenumeration i julklapp
• värva vänner eller arbetskamrater som prenumeranter.

Betala genom att swisha 240 kronor (halvår) eller 480 kronor (helår) till 123 240 32 85.
Du kan också ta en prenumeration via autogiro: talong hittar på socialisterna.org. ■


Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!