Västsverige bäst i maj

2018-06-07 13:49:45
Politikernas standardsvar på krav om upprustning av vård, förorter eller skolan är ”allt handlar inte om pengar”. Men när de ska försvara privata profitörers vinster i äldreomsorg och skola – då handlar allt om pengar. Hur många miljarder de kan lägga beslag på.
För Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna kommer socialistisk politik och kamp först. Och för det behövs pengar. Våra kampanjer, tryck av material, resor till möten och orter där kamp pågår, allt finansieras av tidningsförsäljning, prenumerationer och enskilda bidrag.
Därför har vi ekonomikampanjen. Med 76 914 kronor – 96 procent av målet – blev maj årets näst bästa månad. Bästa region blev Västsverige, som nådde 26 576 kronor, 120 procent. Samtidigt har fler köpt Offensiv och tagit prenumerationer än under de tidigare månaderna i år.
Du kan backa upp ekonomikampanjen i juni genom att swisha ett bidrag till 123 240 32 85 eller skicka pengar för en prenumeration på Offensiv till Plusgiro 87 96 49-2 (240 kronor för ett halvår).

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!