Målet är inom räckhåll

Nu kommer vi in i slutspurten men nästan hälften av målet finns kvar! Hittills har 30 086 kronor redovisats under oktober månad. Den här veckan inleder vi årets prenumerationskampanj vilket är ett suveränt tillfälle att ge ditt stöd till i Offensiv och ekonomikampanjen.

Prenumerationer är en viktig inkomstkälla och ger oss även möjligheten att planera vår ekonomi över en längre tidsperiod. Särskilt nu när presstödet hotas av den blåbruna regeringen behöver vi stärka upp Offensiv.
Det går att få en autogiroprenumeration från bara 60 kronor per månad. Då får man Offensiv hem i brevlådan varje vecka eller i vår nya mobilapp! Men även du som redan prenumererar kan hjälpa till, antingen genom att ta en stödprenumeration till högre belopp eller genom att ge bort en prenumeration som gåva till en vän eller arbetskamrat.

Du kan även bidra direkt till ekonomikampanjen. Swisha ett belopp till 123-240 32 85 eller göra en insättning på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content