Nådde inte ända fram

Troligtvis kommer det några sista redovisningar, men i skrivande stund på måndag kväll (den 31 oktober) verkar det som att vi kommer att avsluta oktober månad med strax över 81 procent av målet.

Hittills har 49 904 av de 60 000 kronor som vi syftat på att få in redovisats. Med 4 893 kronor har Mellansverige kommit längst vad gäller de lokala målen (97 procent). Även Stockholm ligger över snittet med 85 procent.
Det är självklart tråkigt att inte nå hela vägen, men det är fortfarande viktigt att fira de imponerande framgångarna i vårt ekonomi- arbete. Under den senaste veckan har vi exempelvis samlat in hela 18 958 kronor från aktiviter och prenumerationskampanjen. Vi har även fått stöd från många sympatisörer som trots det tuffa läget för många har gett bidrag för att stödja vårt politiska arbete.
Men nu är det en ny månad med ett nytt mål! Du kan hjälpa oss att komma igång direkt med ett bidrag. Swisha till 123-240 32 85 eller via PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content