Nu är möteskalendern åter igång

RS har haft möten hela sommaren men ibland sammanslagna mellan partiföreningarna. Nu är möteskalendern uppdaterad och partiföreningarna är igång. Nästa vecka får vi till och med lite fler partiföreningar. Det som är extra kul nu är att fler och fler partiföreningar går tillbaka till att ha fysiska möten, även om några mötesdeltagare fortsätter att vara anslutna via zoomen. Kolla in kalendern och välj vilket möte som passar dig!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content