RS valkampanj

Fyra veckor mot högerpolitik och rasism

Socialister i kommunfullmäktige är målet för Rättvisepartiet Socialisternas valkampanj – men långt ifrån bara det. Vi vill ha dialoger med så många arbetare och unga som möjligt, för att lägga grunden för kommande kamper. Fler än 2 000 personer har köpt vårt valmanifest och gett bidrag till kampanjen.

Sålda valmanifestKronor i stöd
LULEÅ98725 181 + 4 335 valfond
HANINGE121123 769 + 1 000 valfond
ÖVRIGA1 800 + 1 500 valfond

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad av RS?

Rättvisepartiet Socialisternas partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Skip to content