Unga Socialister på g!

Gå med i RS och Unga Socialister! (Foto: Natalia Medina)

av Isabelle Sundström // Artikel i Offensiv

Efter Rättvisepartiet Socialisternas kongress som hölls förra helgen (den 4-5 december) hade några medlemmar i Unga Socialister en egen träff för att prata om hur vi ska gå vidare för att nå ut till de unga runtom i landet. 
Det blev då bestämt att när de olika distrikten själva har fått igång sina delar och börjar bygga politiken i den staden kommer det att bli gemensamma möten på de olika delarna i landet. 
Det kan innebära att en medlem i Unga Socialister från Luleå antingen fysiskt åker ner till Stockholm exempelvis (eller kopplar upp sig digitalt) eller vice versa. Detta är en början på planen för att nå ut till fler unga och få dem intresserade av vårt parti och vår politik! 

Känner du själv som ung att du inte vet vem du ska vända dig till om du har politiska tankar kan du alltid kontakta oss på @unga_socialister på Instagram!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content