Vilka kan slå Mellansverige?

Med åtta dagar kvar i skrivande stund har vi klarat drygt 20 procent av målet för augusti månad. 

Vi har fått in 8 343 kronor hittills av ekonomikampanjens mål på 40 000 kronor för augusti. Med strax över 59 procent av det lokala målet är Mellansverige den region som kommit längst.

Nu är det dags för ett stort ryck månaden ut och du kan hjälpa till på flera sätt! Bäst är om du kan vara med på våra olika aktiviteter. Erfarenhet visar att ju fler vi är desto bättre resultaten blir och det är även ett fantastiskt tillfälle att sprida vår socialistiska politik.

Men även om du inte kan delta kan du stödja vårt arbete. Du kan skicka ett bidrag direkt till ekonomikampanjen eller så kan du skaffa en prenumeration på Offensiv. Befintliga prenumeranter kan även köpa en gåvoprenumeration åt en arbetskamrat eller vän. 

Bidrag kan skickas med Swish till 123 240 32 85 eller sättas in på PlusGiro 87 96 49-2. Tack!

Sommarinsamlingen – se Sommarinsamlingen sista veckan – hjälp oss klara målet

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content