Sommarinsamlingen sista veckan – hjälp oss klara målet

Foto: Offensiv

Hur går det med sommarinsamlingen?

– Vi har fått in 80 540 kronor av målet på 100 000. Hittills har 76 personer skickat in ett bidrag.

Vad går pengarna till?

– Socialistisk kamp i världen och Sverige. Vår international ISA har partier, grupper och medlemmar i över 30 länder. Just nu startar ISA en socialistisk klimatkampanj inför klimattoppmötet i Glasgow i september. ISA driver också solidaritetsarbete med de som kämpar i Afghanistan, Hong Kong & Kina, Myanmar och Colombia och fler länder.

Vad gör Rättvisepartiet Socialisterna just nu?

– RS medlemmar är fullt ut aktiva i kampen mot marknadshyror efter delsegern i juni och inför demonstrationen 18 september. Vi står för kamp och socialistisk politik mot nedskärningar, rasism, sexism och miljöförstöring. Unga RS:are driver Unga Socialister.

Sommarinsamlingens sista vecka – vad kan jag göra?

– Hjälp oss att klara målet. Du stöder en verkligt socialistisk kraft. Du är också välkommen på våra möten och i kampanjerna. Swisha 50, 100, 200, 500 eller mer till 123 240 32 85.  

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content