1500 nummer av Offensiv – stöd fortsättningen med en prenumeration

Offensiv firar 1500 nummer! 1500 unika nummer sedan det första numret gavs ut 1973 av socialistiska analyser, arbetarkamp, internationell solidaritet och kampanjrapporter. I nästan 50 år har Offensiv funnits som en socialistisk röst och organisatör, konsekvent på arbetarklassens sida mot kapitalet.
Och för varje nummer blir Offensiv mer och mer relevant och nödvändigt. Det blir allt mer uppenbart att kapitalismen som system inte har några lösningar på alla de samverkande kriser som plågar vår värld. Offensiv levandegör kampen runt om i Sverige och internationellt, och genom hela tidningen går budskapet: Kamp lönar sig!

Idag, med tilltagande militärhets och nationalism, där alla riksdagspartier sluter upp i borgfred och mer till militären, behövs Offensiv som en tydlig vänsterpol med tydliga krav mot all imperialism – Nej till både Putin och Nato – såväl som krav mot militarismen, kamp mot batongpolitiken, motstånd för resurser utifrån behov, för välfärdens anställda, för klimatet och grön omställning, med mera.

Offensiv behövs. Och Offensiv behöver dig! Tillsammans är vi starka, och genom gemensam kamp och organisering underifrån kan vi få till stånd den samhällsomvandling som blir allt mer akut.
Vi behöver nå ut till fler med våra analyser och vår organisering. Det bästa sättet som du kan stödja Offensiv på är genom att teckna en prenumeration. Då får du varje vecka 16 sidor fyllda av arbetarkamp, klimatkamp, antirasism, feminism och socialistisk analys. Offensiv ger rapporter från kampen, men också analys och förslag på hur kampen mot högerpolitik kan stärkas och gå framåt.
Genom att prenumerera på Offensiv får vi stöd och kan vara en ännu starkare kraft mot kapitalismen och alla dess inneboende orättvisor, förtryck och eländen.

Det kostar 60 kr per månad via autogiro (100 kr stödpris). Alternativt kan man betala 360 kr för en halvsårsprenumeration eller 720 kr för en helårsprenumeration (via swish 123 240 32 85 eller PlusGiro 87 96 49 – 2).
För att teckna en prenumeration, klicka här eller skriv till prenumerant@socialisterna.org.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!