42 procent i Västsverige

2008-02-13 12:27:19
Efter en helg med bra resultat ligger vi nu bättre till jämfört med samma period de senaste månaderna.

Västsverige och Norrbotten har höjt sina mål då resultaten har varit framgångsrika. Stockholm och Västerbotten måste dock fortfarande kämpa för att klara målsättningarna även denna månad.
Hittills har vi uppnått 25 230 kronor av målet på 80 000 kronor. Måndagens demonstration i Stockholm mot utförsäljningar resulterade i 57 sålda tidningar och 1 885 kronor. Förra helgen lyckades landets partiföreningar totalt få in 8 852 kronor.
Det återstår två helger på februari och det kommer troligen också denna månad att krävas extra aktiviteter även om resultatet ser generellt bättre ut.
Ett besök under den senaste tiden, med tidningsförsäljningar i Skåne och även i Danmark har resulterat i att Sydsverigeregionen har fått in 1 524 kronor.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!