51 nya prenumeranter i augusti!

Vi har ett par dagar kvar så förhoppningsvis kommer vi att få in några sena bidrag men hittills har 20 552 kronor, vilket är dryga hälften av målet. 

Det är alltid tufft under augusti månad men samtidigt haft vi haft flera imponerande resultat. 

Mellansverige har med 3 425 kronor, motsvarande 114 procent, slagit sitt mål med råge medan 80 764 kronor har skänkts till ISA:s och RS/Offensivs sommarinsamling. Vi har även värvat 51 nya prenumeranter i augusti. Totalt har Offensiv fått nya 174 prenumeranter sedan början av juni. 

Sommaren är snart slut och nu gäller att ta nya tag inför hösten. Redan i mitten av september månad fortsätter kampen mot marknadshyror med storprotest den 18 september. Hör av dig om hur du kan vara med och bygga rörelsen!

Som alltid uppskattas alla bidrag – såväl stora som små. Skicka ditt med Swish till 123-240 32 85 eller sätt in valfritt belopp på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content