Ännu är det långt till målet

Nu är drygt hälften av månaden passerad och vi ligger än så länge på strax över 31 procent av målet med 19 104 kronor. Det innebär att det finns nära 41 000 kronor kvar att få in under oktober. 

Under den gångna veckan har vi  tillsammans med tusentals andra deltagit på antikrigsdemonstrationer i Luleå, Stockholm och Göteborg. 

Vi har även varit en del av Pendeltågsupprorets aktioner och manifestationer mot nedskärningar i kollektivtrafiken utanför pendeltågsstationerna och protesten mot den hotande hyreschocken. 

I Luleå har vi också haft stormöte och en manifestation mot angiverilagen. Utöver det har några medlemmar även deltagit på Socialist Alternatives, vårt systerparti i USA, kongress. 

Det händer mycket nu! Men vi måste bli fler – gå med i Socia-listiskt Alternativ. Ge ett bidrag till  vår ekonomikampanj: Swisha  123-240 32 85 eller göra en insättning på PlusGiro  87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content