Är delningsekonomin antikapitalism?

RS laddar upp för den viktiga utbildningshelgen Röd Oktober 17 – 18 oktober men innan dess har vi vanliga partiföreningsmöten. Fast med lite ovanliga teman. För första gången diskuteras delningsekonomin (på Norrbottens möte) och det är heller inte ofta vi studerar uigurernas situation (Högdalen tisdag). Däremot har psykiatrin och speciellt psykiatrin för unga blivit ett allt mer nödvändigt tema under detta coronaår. Det finns även två tre globala teman. Ta en titt på möteskalendern på denna sida och kom med i bygget av de socialistiska krafterna!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content