Badhus på Hertsön – NU!

RS Luleå säger: Badhuset måste börja byggas nu! Foto: Vilgot Karlsson

Byggstarten för det nya badhuset måste ske innan valet – annars litar vi inte på dom. Det kräver Rättvisepartiet Socialisterna med starkt gensvar på Hertsödagen.

Hertsöbon och RS valkandidat Lars Oskar Bjersing var på Hertsödagen i lördags med ett plakat där alla kunde rita sig själva bland vågorna. Det lämnades senare över till kommunen.

Byggstarten på badhuset är uppskjuten alldeles för många gånger. Senast i maj gav RS två röster i kommunfullmäktige majoritet för badhuset när högern tyckte att det hade blivit för dyrt.

Nu är det äntligen Hertsöns tur för en stor satsning. Vi är på vår vakt med att gå vidare med större protester om inte löften hålls. Läs hela vårt fritidsprogram på Socialisterna.org/val

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!