Bästa april någonsin

Ett riktigt bra slutryck i april gjorde att vi kom upp i totalt 156 416 kronor, där vår stora jubileumsinsamling är inräknat. Under maj har bidragen fortsatt trilla in, så det är inte för sent att ge en slant för att stödja 50 år av kamp i socialismens tjänst – för minst 50 år till av outtröttligt motstånd mot allt elände kapitalism och klassamhälle innebär.

Nu är det röda maj som står i fokus, och redan har vi samlat in 26 684 kronor. Socialistiskt Alternativ behöver komma ut stort och brett med vårt nya namn, och flera kampanjdagar, aktioner och möten är planerade i detta syfte. Bland annat blir den 12 maj, internationella sjuksköterskedagen, en viktig dag för oss.
Därutöver kommer vi knacka dörr, ha andra torgmöten, stå utanför matbutiker, anordna presskonferenser, med mycket mera. Det är en röd maj fylld av kamp – närmast är förstås att ge vårt fulla stöd till skolkampen i landet.
Ge ditt stöd till den aktiva kampen – swisha en slant till 123 240 32 85 eller sätt in på vårt Plusgirokonto 87 96 49-2. Ditt stöd betyder så mycket. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content