Bra start på juli månad

2008-07-09 13:15:31
Juni hade dessvärre ett lägre slutresultat än väntat. Av målet på 80 000 kronor slutade landet på 44 435 kronor. Detta är en följd av viss lägre aktivitet just för juni i vissa regioner. De festivaler som hittills har ägt rum har som tidigare rapporterats bidragit till en väsentlig del av resultatet.

Nu har juli månad precis börjat, men det med råge. Första veckan bestod av RS och Elevkampanjens årliga sommarläger, som förutom en lyckad insamling som gav 22 694 kronor till RS ekonomikampanj, varav 6 994 kontant, också hade ”Röda bilen”-turnéer under tre dagar. Det vill ­säga, vi åkte för att besöka de ­strejkvakter som fanns i närheten för att visa vårt stöd till busstrejken och även sälja Offensiv. Totalt fick vi in 1 770 kronor i bidrag.
I juli har vi bara antagit hälften av det normala målet, d v s 40 000 istället för 80 000 kronor. Detta i och med sommaren och den aningen lägre aktivitet som då råder. Av detta har vi hittills nått 11 732 kronor.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!