Bra start på maj

2006-08-11 17:23:57
Efter en rasande spurt sista veckan i april landar ekonomikampanjen på 73 629 kronor, 92 procent av målet. Stockholm kom närmast med 95 procent av målet. April månad har kännetecknats av de intensivveckor inför valet partiet ordnat i Luleå, Umeå och Haninge med massflygbladsutdelningar, torgmöten, dörrknackningar och arbetsplatsbesök.

I Haninge besöktes åtta förskolor där RS valmanifestdel om barnomsorgen presenterades, 18 000 massflygblad delades ut (två tredjedelar av alla hushåll), 30 nya tog prenumeration på Offensiv, 380 tidningar såldes och två nya värvades till partiet.
Ekonomikampanjen i maj har inletts starkt med resultaten från 1 maj-demonstrationerna runt om i landet samt i Köpenhamn och Oslo. Totalt såldes 524 Offensiv och 30 prenumerationer, vilket gör att ekonomikampanjen efter första dagen i maj ligger på 18 515 kronor – 23 procent av målet på 80 000.

Mattias Bernhardsson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!