Det krävs en rejäl spurt

2007-05-23 11:22:46
Nu är det kort tid kvar på maj månad och hittills har vi fått in 49 888 kronor till ekonomikampanjen. Det innebär att vi måste kämpa hårt nu de sista dagarna för att klara målet på 80 000 kronor.

Det kommer att hållas extra aktiviteter med kampanjen mot högerregeringen och för en protestdag den 18 september. Den senaste veckans demonstrationer mot skolnedläggningar har gjort att vi har kunnat sälja prenumerationer på Offensiv.
Helgen kommer att vara viktig för resultatet i maj. I Göteborg hålls Hammarkullefestivalen och där kommer Rättvisepartiet Socialisterna att ha informationsbord med bland annat knappar och böcker som man kan köpa.
Offensiv och RS ber också alla som har möjlighet att stödja kampanjerna vi driver genom att sätta in ett bidrag på PG 87 96 49-2.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!