Ditt stöd är viktigt

2019-01-16 11:00:10
Sakta men säkert har vi nu kommit igång med januari månads ekonomikampanj med 7 572 insamlade kronor än så länge. Det är inget dåligt resultat med tanke på att vi endast haft en aktiv vecka hittills.
Men innan månadsskiftet vill vi få in 60 000 kronor och vi kommer att behöva öka takten.
Det har också varit en bra början för Offensiv med 99 sålda lösnummer. Till detta kan läggas 21 nya prenumerationer varav tre stycken har tecknats via autogiro. Offensiv publiceras varje torsdag och det kostar bara 60 kronor per månad för att få den hemskickad varje vecka. Vill du prenumerera och på så sätt läsa om och stödja kampen kontinuerligt – hör av dig nu.
Ge oss en bra början på året och hjälp oss klara målet för januari månad! Bidra till ekonomikampanjen genom att Swisha ett belopp till 123-240 32 85 eller sätt in en summa på PlusGiro 87 96 49-2. Det går också att skänka via SMS – skicka ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!