Ekonomikampanjen

Efter den första veckan i augusti månad har vi lyckats samla in 3 930 kronor. Men det märks att många fortfarande är på ledighet vilket betyder att även denna månad kommer att vara en utmaning för ekonomikampanjen.

I Stockholm har det varit mycket fokus på Stockholm Pride då vi har haft fler aktiviteter under veckan. Sedan har vi självklart också varit med på Prideparaden där vi haft ett livligt socialistiskt block med paroller som ’Pride is a protest’ och krav på att ta bort köerna till könsbekräftande vård. Under hela veckan har totalt 35 personer tagit en prenumeration på Offensiv!
Vi kommer att öka takten under de kommande veckorna, särskilt då allt fler kommer tillbaka från semesterperioden. Men det kommer ändå att vara en svår månad för vår ekonomi. Det största bidrag som du kan ge är att vara med när vi är ute och driver kampanjer. Men det går också bra att skicka ett bidrag direkt till ekonomikampanjen.

Det enklaste sättet är att Swisha ett belopp till 123-240 32 85 men det går även bra att göra en insättning på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content