Ekonomikampanjen: 79 407 kronor i februari

2007-03-07 10:19:48
Efter en bra början på februari månad har det varit svårare för vissa regioner att nå sina mål, men det hölls en bra spurt i slutet för att komma upp i målet på 80 000. Totalt slutade vi på 79 407 kronor.

Stockholmsregionen slog sitt mål på 40 000 kronor och hamnade på 45 884.
Med kampanjen mot nedskärningarna i Haninge så får ekonomikampanjen en extra knuff med många bidrag på tidningsförsäljningarna. Haninges partiföreningar hade bäst resultat förra helgen, på lördagen fick partiföreningarna i Haninge tillsammans in 4 341 kronor, sålde 114 tidningar och nio prenumerationer.
Stockholm Norra partiförening fortsätter att ha bäst resultat vad gäller prenumerationer med 16 stycken förra helgen.
På onsdag denna vecka så hålls demonstration och skolstrejk som kommer att bli en bra början på mars månad, det är även 8 mars och internationella kvinnodagen där vi kan få stöd för våra kampanjer.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!