Ekonomikampanjen: Extra aktiviteter behövs

2008-10-22 19:47:36
Trots bra aktiviteter i Göteborg och demonstration i Stockholm i helgen halkar
resultatet för Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikam­panj efter.

Fredagens resultat räddades av Göteborgs aktivitet som fick in 1 725 kronor och sålde slut på alla (över 100) Offensiv. Detta tack vare kampanjen för de tusentals Volvoarbetare och anställda hos underleverantörer som har varslats. Göteborg fortsatte med bra resultat under både lördagen och söndagen.
På lördagen genomfördes en demonstration i Stockholm för att räd­da hyresrätten, där RS, som också var medarrangörer, såklart deltog.
Sammanlagt såldes 135 Offensiv och 6 prenumerationer. 3 777 kronor samlades in.
Totalt ligger ekonomikampanjen nu på 32 130 kronor av målet på 80 000 kronor. För att målet ska kun­na nås krävs mycket, bland annat satsningar på extra tidningsförsäljningar runt om i landet.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!