Ett bidrag räcker långt

Hittills har vi fått in 30 301 kronor, 60 procent av målet på 50 000 kronor, men med några dagar kvar bör vi kunna få in lite till innan månadsskiftet. Såväl Sydsverige och Stockholm ligger över genomsnittet med 60 respektive 79 procent.

Stockholmsdistriktets partiförening i Haninge har klarat 103 procent av sitt mål med 7 265 kronor.

Restriktionerna och den begränsade aktiviteten i samhället har haft en uppenbar påverkan på vår ekonomi, samtidigt som det har funnits en fortsatt törst efter socialistiska idéer. Antal sålda prenumerationer på Offensiv snittar exempelvis på fler än 100 per månad (de tröga sommarmånaderna inräknade!) och med den ökande kampvilligheten kommer vi att få fler möjligheter att sprida vår arbetartidning.

När du läser denna ruta har du fortfarande tid att bidra till ekonomikampanjen för september månad. Skicka via Swish till 123-240 32 85 eller gör en insättning på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content