Exkoloniala, klimatkampen och marxismen

Den här veckan är det två möten som berör kampen i den exkoloniala delen av världen. Tisdag rapporterar Liv Shange Moyo från International Socialist Alternatives systerorganisationer runt om i världen om hur Corona slår där. Torsdag har Stockholmsdistriktet ett gemensamt möte med Marcus Kollbrunner som inledare på zoom direkt från Bolsonaros Brasilien. Andra partiföreningar har teman klimatkamp, bostadskamp och marxismen idag. Se kalendariet till vänster.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!