Försvara Kshama Sawant – Reject the Recall!

Imorgon, lördag den 9 januari, anordnar Socialist Alternative i USA ett viktigt livesänt stormöte på Facebook. Högern och storföretagen i Seattle försöker odemokratiskt avsätta vår valda fullmäktigeledamot Kshama Sawant; de hävdar att hennes stöd till Black Lives Matter och kampanjen för att beskatta Amazon inte är förenligt med fullmäktiges uppdrag och att hon skulle ha ”brutit mot lagen”!
Det är en attack mot socialister och den socialistiska rörelsen i USA och internationellt. Därför uppmanar Rättvisepartiet Socialisterna och ISA alla att delta på lördag för att visa största möjliga solidaritet med kampanjen mot högerns attacker. Mötet startar kl 20.00 svensk tid. Eventet finns här: https://www.facebook.com/events/210566700649529
Här under finns också ett kort filmklipp om varför man bör delta.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!