Ge ett sommarbidrag

Under midsommar har vi inte kunnat sälja så mycket tidningar, det hade vi inte förväntat oss heller. De regioner som har ökat mest sedan förra veckan är Sydsverige och Stockholm. Totalt ligger vi på 22 426 kronor av målet 40 000 kronor. Den sista juni är på fredag. Det blir svårt att nå målet, men vi kommer att försöka i alla fall.

Lördagens resultat räknas på juli månad. I juli ingår också Kulturfestivalen Till Minne Av Walter Medina den 7-8 juli i Stockholm, som vi satsar ännu mer på i år då det är 50 år sedan kupperna i Uruguay och Chile 1973. Dessutom förbereder vi flytten till vår nya partilokal, så vi kommer att ha en hel del utgifter under sommaren, trots att inkomsterna är lägre på grund av att många av Offensivs försäljare är bortresta. Har du möjlighet att ge ett extra bidrag för att stödja Offensiv? Du kanske kan skicka en del av din skatteåterbäring, ditt elstöd eller din semesterbonus? Sätt i så fall in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller Swish 123-240 32 85. Tack så mycket och trevlig sommar! ■

Sebastian Olsson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content