Halvvägs till mål

2008-03-26 12:45:10
Kampen mot högerregeringen behöver ett kämpande socialistiskt alternativ. Det är vad Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv försöker bygga upp – och det är vad vi behöver pengar till.

Ekonomikampanjen för mars har kommit halvvägs med en vecka kvar, 40 000 av 80 000 kronor. Nu behövs en spurt av samma sort som gav bra resultat i januari och februari.
Vi har inga förmögna givare – vi  litar på att RS-medlemmar, Offensivprenumeranter och läsare, aktivister som vi träffar på i kampanjer och andra kommer att ge bidrag till kampfonden. Det går att skicka bidrag på 50 kronor, 100 kronor eller mer till PlusGiro 87 96 49-2. Det går numera också att betala via sms.
För aktivisterna gäller speciella satsningar på Offensivförsäljning och aktuella protestlistor. Ordna aktiviteterna den dag som de flesta kan, sprid ut dem på flera dagar om det behövs.
De som inte kan delta på utåtriktade aktiviteter kan med fördel ringa och värva fler prenumeranter. Vi behöver också insamlingar på alla möten nu i slutet av mars. I ekonomikampanjen ingår både sålda tidningar och direkta bidrag.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!