Intensivt slut på januari

2010-02-03 14:18:39
En intensiv avsluting på janu­ari med många offentliga mö­ten på temat ”Jobben, klima- tet och Köpenhamn” och en stor satsning på uttåtriktade aktiviteter på flera orter runt om i landet fick januaris ekonomikampanj att landa på 54 689 kronor, men lite mer kan tillkomma efter att denna tidning gått i tryck.

Det var en rejäl slutspurt, då över         24 000 kronor drogs in under den sista veckan i januari. Bara den sista helgen i januari såldes såldes över 454 Offensiv och nästan 14 000 kronor gavs i bidrag runt om i landet.
Våra kampanjer får mycket stöd runt om i landet och med de bidrag vi får in kan vi fortsätta att bygga RS och CWI i Sverige och runt om i hela världen.
I den här veckans Offensiv kan man läsa om det fackliga upprop för fasta jobb som sprids på arbetsplatser och fackklubbar runt om i landet.
RS stödjer detta upprop och uppmanar medlemmar och Offensivs läsare att se till att det får stöd i de lokala facken och på arbetsplatserna.
Bygget av CWI är också viktigt och ett steg i detta bygge är den nya hemsidan socialistiran.net.
Alla kampanjer kommer att fortsätta att drivas i februari och vi är tacksamma för ditt fortsatta stöd!
Skicka in ditt bidrag på PlusGirokonto 87 96 49-2.

Nils Kaza

Gå med i RS – bli valarbetare

  • Gå med i Rättvisepartiet Socialisterna.
  • Bli valarbetare för RS.
  • Beställ hem Offensiv för försäljning.
  • Värva prenumeranter.
  • Ge ett bidrag till vår ekonomikampanj, PlusGiro 87 96 49-2.
rs@socialisterna.org   •   08-605 94 03

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!