Intervjuer inför RS sommarläger

2011-06-21 20:11:56


Hugo Witting.

Varför åker du på Rättvisepartiet Socialisternas sommarläger?

Hugo Witting,  RS Tensta

För att det är ett utmärkt tillfälle att få utveckla sig politiskt men självklart också att få träffa kamrater från resten av Sverige, plus att det är en bra blandning av politik och semester.

Markku Pesonen, RS Brandbergen

Därför jag hört hur trevliga och lärorika dem brukar vara och dels för att det är kul att träffa nya kamrater från övriga landet och internationellt, det kommer ju kamrater från Sydamerika. Och så lär det ju bli bad, fotboll och vackert väder också.

AnnaMaria Berggren Eriksson, RS Husby

För att det alltid är spännande diskussioner och seminarier. Det ska ju bli väldigt kul att höra de internationella gästerna. Speciellt att höra kamraterna från Sydafrika berätta om läget där, och vad dem kämpar för. Men också skönt att kunna bada och träffa kamrater från hela landet.

Vill du också åka på RS Sommarläger? Ring och anmäl dig på 08 605 94 01 eller 0735862339

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!