Januari-VMU blev en stor succé för ISA

Det stora eventet Virtual Marxist University (VMU) som ISA, den internationella socialistiska organisation som Rättvisepartiet Socialisterna tillhör, anordnade ägde rum den 29-31 januari. 
Och vilket event det var! Över 70 möten om politiska perspektiv, aktuell kamp och marxistisk teori diskuterades med över 1 500 kamrater från nära 40 länder. Alla möten ägde rum digitalt från morgon till kväll. Det var inspirerande och lärorikt för alla som deltog.
Bygget av ISA i nya delar av världen, samt att stärka de redan existerande sektionerna, kommer att bli avgörande för att bygga upp den socialistiska masskraft som behövs för att skrota detta ruttna, kapitalistiska system vi lever i. Och att ISA har växt under hela 2020 och in i 2021 visar att vi är på rätt väg.

Vill du stödja bygget av ISA? Vill du stödja den socialistiska kampen globalt? Det bästa sättet är att gå med i Rättvisepartiet Socialisterna! Skriv till rs@socialisterna.org för mer info.
Du kan också bidra ekonomiskt! Skicka valfri summa till oss via Swish, 123 240 32 85, eller sätt in på vårt Plusgiro, 87 96 49-2. Märk insättningen ”ISA”. Det ekonomiska stödet är särskilt viktigt för de sektioner som tvingas arbeta under hårt förtryck och massiv repression, som i Kina och Hongkong, men även Ryssland och fler länder.
Vi tar med oss allt vi lärde oss under VMU-helgen och bygger ISA starkare. Nu fortsätter vi kämpa överallt vi kan för en socialistisk värld i fred, frihet och harmoni med naturen.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content