Juni börjar bra

2006-07-28 15:20:11
EKONOMIKAMPANJEN Till skillnad från svenska landlagets fiaskobetonade inledning av fotbolls-VM, har inledningen på Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikampanj för juni varit mycket positiv.
Av ett mål på 80 000 ligger vi hittills på 34 344 kr. I Haninge har kamraterna drivit sin tredje valintensivvecka med 230 sålda valmanifest, 38 nya prenumerationer på Offensiv och snart 20 000 utdelade flygblad om RS kandidatur i valet. Bra politik, självförtroende och stigande valtemperatur bådar gott inför kommande veckor.

Mattias Bernhardsson

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!