”Kampen fortsätter – a-kassan ska räddas”

2006-12-20 14:49:52
I Stockholm samlade manifestationerna totalt omkring 10 000 personer. Något fler deltog vid samlingen utanför riksdagen på förmiddagen än i kvällens fackeltåg.
Många hade rest långväga, fackligt aktiva från Mellansverige och Dalarna tog prenumerationer på Offensiv.
Talkörernas frånvaro under dagsmanifestationen, kompenserdes med råge under fackeltåget: ”Vad vill vi ha? – Politisk strejk!” och ”Inga pigor åt överklassen – låt dom skura dom egna dassen”, skanderades av unga, studerande och de som inte kunnat gå från jobbet på förmiddagen.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!