Klarade januarimålet

Slutrycket gav som alltid ett jättebra resultat! Under den gångna veckan har vi fått in 15 900 kronor och ligger nu (den 30 januari) på 36 623 kronor. Då målsättningen för januari månad är 30 000 kronor betyder det att vi klarat mål med råge. Men som vanligt kommer det säkert att komma in några sena redovisningar så vi lär få upp siffrorna lite till.

Det har varit en väldigt aktiv månad som Offensiv har rapporterat om med flera olika demonstrationer varje vecka. Och den har också varit en nygammal upplevelse att inte ha en ny papperstidning varje vecka.
Men trots det har det inte har varit något problem med att sälja Offensiv och omställningen har ju även gett oss nya möjligheter att kunna skriva mer utvecklade artiklar, någonting som verkligen har uppskattats av medlemmar och sympatisörer.
Det finns däremot en nackdel – det är tungt att bära runt en 24-sidig tidning så vi behöver vara fler som kan fördela den lasten. Hör av dig om hur du kan vara med!
Skicka ett bidrag till ekonomikampanjen med Swish till 123-240 32 85 eller gör en insättning på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content