Kshama Sawant: Stödjer Bernie och kräver nytt parti som kämpar för oss

Kshama Sawant från RS systerorganisation Socialist Alternative talar inför en publik på 17 000 i Tacoma, uppmanar till bildandet av ett nytt parti för arbetarklassen, att bekämpa kapitalistiskt förtryck och exploatering, för socialistisk organisering och att nominera Bernie Sanders. Jubel och rop vid varje förslag, Sawant visar här vilken plattform hennes seger i Seattle kommunval skapat och hur den det kan användas som plattform i kampen för socialism mitt i kapitalismens hjärta, USA.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!