Maj slog 90 000

2006-07-28 14:50:59
Med 93 296 kronor blev förra månadens resultat i ekonomikampanjen det bästa på fem år för maj månad. Många har köpt Offensiv med förstasidesrubriker mot nazisternas marsch.

Pengarna i Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj behövs för att driva kampanjer, till exempel till stöd för flyktingars rättigheter. Offensivförsäljning är vår vanligaste metod att få in pengar, ofta tillsammans med namnlistor i en aktuell kampanj.
Även juni har börjat bra, ligger den 6 juni på drygt 15 000 kronor. Månadens mål är 80 000. Det skulle vara nytt rekord för juni och ett bättre första halvår än 2005.
Försäljningen av valmanifest ingår också i ekonomikampanjen och vi uppmanar alla Offensivs läsare att införskaffa ett manifest.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!