Målet för juni är 80 000

2008-06-11 12:51:23
De senaste veckorna har RS och Elevkampanjen haft stor satsning på kampen mot rasism och nazism. Den 6 juni marscherade nazister på Stockholms gator och mot detta har vi under en längre tid kämpat. Vi har även haft flera torgmöten. Det senaste hölls i lördags då vi lyckades samla in 3 162 kronor och sälja 140 Offensiv.

Västsverige fortsätter att ha bra resultat och ligger nu på 3 485 kronor vilket är 23 procent av målet. Att Stockholm har nått 26 procent av sitt mål beror på ett frivilligt bidrag på 5 000 kronor vilket var varmt välkommet.
De kampanjer som RS driver, mot våld mot kvinnor, mot rasism, mot nedskärningar med flera, ­driver vi med hjälp från just frivilliga bidrag. För att klara av sommarens utgifter är det viktigt att vi når målet på 80 000 kronor för juni.
Vill man ge ett bidrag, nu när skatteåterbäringen kommer, så kan man göra det genom att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!