Med sikte mot 90 000

2006-07-28 13:38:28
Vi har hittills i maj sålt över 2 000 Offensiv på gator och torg. Fler än 100 har börjat prenumera. Tillsammans med bidrag för våra kampanjer gör det att ekonomikampanjen nu ligger på drygt 57 000 av målet på 90 000.

Det är pengar som behövs till utgivningen av Offensiv och till Rättvisepartiet Socialisternas kampanjer mot rasism och kvinnoförtryck, samt för högre löner och stopp för privatiseringar.
Göteborg fortsätter med bra resultat. RS Angered sålde 39 Offensiv, 4 prenumerationer och fick in totalt 1 160 kronor under fredag och lördag. Med Hammarkullefestival och flera andra aktiviteter den närmaste veckan kan Västsverige slå sin målsättning rejält.
I Norrbotten och Haninge finns nu rykande färska valmanifesten för Rättvisepartiet Socialisterna. Många som gett stöd i olika kampanjer vill ha information om RS politik på andra områden. Alla kan sälja valmanifest, liksom Offensiv, till vänner och bekanta. Till skillnad från alla gratis färgbroschyrer med Maud Olofsson eller Göran Persson, innehåller våra valmanifest politik för arbetare och lågavlönade.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!