Mycket bra februariresultat

2009-03-05 10:08:31
Efter en rejäl slutspurt för ekonomikampanjen i februaris sista vecka slutar månaden inte långt från målet på 80 000 kronor.

På en vecka gick vi från drygt 34 000 kronor till 73 823 kronor, som blev slutresultatet för februari. Även 1 983 lösnummer och 126 prenumerationer på Offensiv såldes.
Den största återhämtningen stod Stockholms partiföreningar för, som gick från drygt 14 000 kronor till 32 264 kronor under den sista veck­an. Det goda resultatet beror på det bra stöd vi har för våra kampanjer.
I Stockholm har vi stått utanför de tre största sjukhusen med kampanjen Rädda Vården/Rädda Jobben.
Insamlingarna som hölls på landets partiföreningsmöten gav cirka 10 000 kronor.

De bra aktiviteterna i Trollhättan har också bidragit till ekonomikampanjen med två hundra sål­da tidning­ar.
Nu skickar vi 5 711 kronor till CWI:s arbete i Mellanöstern efter insamlingen RS och Offensiv höll i januari.
Det här har varit de två bästa förs-ta månaderna resultatmässigt sedan år 2004, så den bra starten för år 2009 fortsätter, vilket behövs nu när behovet av kamp ökar i en snabb takt i och med krisen, för byggandet av en verklig opposition i form av ett nytt socialistiskt arbetarparti.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!