Nära 100 000 i kongressinsamlingen

2008-11-06 16:07:50
Hela 94 140 kronor blev resultatet av insamlingen på Rättvisepartiet Socialisternas kongress. Det är bästa resultatet någonsin – men än är chansen inte över att skänka ett bidrag till insamlingen.

Med ytterligare ett antal bidrag på PlusGirokon­to 87 96 49-2 kan vi nå  målet på 100 000 kronor. Större delen av pengarna kommer in senare i november. De första 50 000 kommer att gå till CWI, den internationella socia­listiska organisation som RS är den svenska sektionen av, och arbetet för socialism världen över. Resten kommer att redovisas i ekonomikampanjen här i Offensiv allt eftersom peng- arna kommer in.
De utåtriktade aktiviteterna den första veckan i november var begränsade på grund av kongressen. Göteborgs partiföreningar har dock haft aktiviteter och totalt fått in 3 775 kronor samt sålt 38 Offensiv.
Kongressdiskussionen om RS ekonomi visade att ekonomikampanjens inkomster och antalet autogiro­prenumeranter har ökat. Offensiv har nu det högsta antalet prenumeranter någonsin för november. Snart kommer en ny prenumerationskam­panj att inledas, där kongressen tog målet att värva ytterligare 300 autogiroprenumeranter.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!