Nu är VMU igång – stöd ISA och kampen globalt!

Det stora eventet Virtual Marxist University som ISA, den internationella socialistiska organisation som Rättvisepartiet Socialisterna tillhör, är nu igång och fortsätter till den lördag 25 juli! Över 1 300 socialister från hela världen deltar.
På lördag kommer den stora insamlingen att hållas, för att stödja kamp, stärka ISA och bygga nya socialistiska organisationer i hela världen. Det finns fortfarande tid att ge ett bidrag!
Kan du ge ett bidrag på 100, 200, 500, 1 000 eller 2 000 kronor för att stödja vårt arbete runt om i världen under den kommande perioden? Skicka pengarna på swish eller plusgiro till Offensiv, skriv ISA-insamling.
Swish: 123 240 32 85
Plusgiro: 87 96 49-2
Tack på förhand!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad av RS?

Rättvisepartiet Socialisternas partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Skip to content