Nu är VMU igång – stöd ISA och kampen globalt!

Det stora eventet Virtual Marxist University som ISA, den internationella socialistiska organisation som Rättvisepartiet Socialisterna tillhör, är nu igång och fortsätter till den lördag 25 juli! Över 1 300 socialister från hela världen deltar.
På lördag kommer den stora insamlingen att hållas, för att stödja kamp, stärka ISA och bygga nya socialistiska organisationer i hela världen. Det finns fortfarande tid att ge ett bidrag!
Kan du ge ett bidrag på 100, 200, 500, 1 000 eller 2 000 kronor för att stödja vårt arbete runt om i världen under den kommande perioden? Skicka pengarna på swish eller plusgiro till Offensiv, skriv ISA-insamling.
Swish: 123 240 32 85
Plusgiro: 87 96 49-2
Tack på förhand!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!