Nya hemsidan – en succé

2006-11-15 13:34:42
I somras fick socialisterna.org – Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs hemsida – en ordentlig ansiktslyftning. Nu har även presentationen av RS på hemsidan uppdaterats.

I presentationen finns också länkar till artiklar om vår historia, RS grundsatser, våra valmanifest 2006 m m.
Fler och fler hittar vägen till hemsidan:
• September hade 22 625 unika besökare, totalt 53 694 om de som var inne flera gånger räknas. För oktober var siffrorna 22 143 respektive 56 817.
• Onsdagar, då nya numret av Offensiv läggs upp på nätet, har flest besökare, över 2 000 unika besökare varje onsdag.
– Vi får nästan dagligen e-mail från folk som läst något på vår hemsida. De senaste var en elev som läst om Iran, en annan grupp elever som skrev om barnarbete i Kina och en tredje som ville veta mer om partiet, säger Per Olsson i Offensivs redaktion.
Redan finns en massa bra material den nya hemsidan. Sök på vinster (50 träffar), Irak (39 träffar) eller rasism (77 träffar) och läs! För säkerhets skull finns också en länk till den gamla hemsidan med ännu fler artiklar.
Allt fler artiklar läggs också upp andra dagar än onsdagar.
Har du förslag till hemsidan? Maila till rs@socialisterna.org

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!