Offensiv – din röst

2011-05-18 12:26:57
Offensiv är den tidning som avslöjar rekordvinsterna i storföretagen – och som visar en väg framåt för att stoppa spekulanterna.

Offensiv driver kamp mot rasism och nazism, rapporterar från Grekland och Finland, samt ger en analys av skotten i Ådalen 1931 (i förra veckans nummer).
Offensiv och Rättvisepartiet Socialisternas kampanjer behöver pengar. Därför finns ekonomikampanjen. Vi säljer tidningar och ber om bidrag, som arbetar­rörelsen alltid har gjort.

Hittills för maj ligger vi på 45 001 kronor (tisdag den 17 maj). Målet är 80 000 kronor, så vi är på god väg.
Valfonden för Västra Götaland slutade på 13 967 kronor. Tack för alla bidrag till denna och till ekonomikampanjen.
Beställ Offensiv och kampanjknappar för försäljning från redaktionen.
Per-Åke Westerlund

Fler nya i RS

  • Rättvisepartiet Socialisterna fortsätter att värva nya medlemmar. Hittills i år har 32 personer gått med i partiet, vilket är över halva målet på 60 nya till den 6 juli.

Dags för avgifter

  • I veckan startar RS en drive för att öka inkomsterna från medlemsavgifter. Månadsinkomsterna har sedan RS kongress i februari ökat med 10 000 kronor. Målet är ytterligare 10 000 kronor.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!