Offensiv når ut till fler

2006-07-27 16:45:41
När halva maj gått ligger Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj på 48 procent. Månadsmålet är 90 000 kronor.

I veckan har Offensiv sålts bland annat på manifestationen i Ådalen (se sid 5). Kårvalskampanjen i Umeå gav nya prenumeranter på Offensiv och många mindre bidrag till våra kampanjer.
Vi har också fått ett bidrag på 500 kronor efter ett möte med en afrikansk förening i Stockholm. Att valkampanjen börjat märks framför allt i Umeå, där försäljningen av valmanifest går mycket bra. Närmast målet av regionerna är dock Västsverige, där Offensiv nu når ut till fler förorter på helgerna.
I ekonomikampanjen ingår bidrag från protestlistor, Offensivförsäljning, prenumerationer och mötesinsamlingar. Skicka bidrag på pg 87 96 49-2.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!