Över 90 000 i november

2006-11-29 11:46:28
Den senaste månaden har innehållit flertalet protester. Både mot attackerna på a-kassa, men också antirasistiska manifestationer mot sverigedemokraterna i Göteborg och Haninge samt demonstrationerna till Kristallnattens minne 9 november.  
På demonstrationerna för a-kassan har vi kunnat sälja mellan 400 och 500 tidningar. Hundratals har  köpt kampanjknappen (som går att beställa), vi får ständigt trycka nya.
Nu närmar sig november sitt slut och vi har redan slagit målet med cirka 10 000 kronor, totalt kan ekonomikampanjen i november sluta på  90 000 kronor.
Det är behövligt med tanke på uppehållet över jul och nyår.
Årets prenumerationskampanj har också startat, vilket inte bara innebär att fler får läsa Offensiv utan också ett ökat ekonomiskt stöd.
Slutresultatet kommer troligen att öka till den sista dagen och därför kommer en slutrapport i nästa nummer av tidningen.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!