Psykisk ohälsa, djurrätt, black history

Det är några av teman på veckans möten. Många av mötena har riktiga specialister som inledare, som Andy Moxley från Socialist Alternative i USA om presidentvalet, som djurrättsaktivisten om djurrätt, som Johan Sand om vården. Kristofer Lundberg har under många år organiserat i förorterna och talar om Det börjar inte med skotten. I Haninge blir det till och med ett utåtriktat antirasistisk torgmöte. Kolla in allt detta i mötes kalendern på den här sidan.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

    Feed has no items.

Skip to content