”Rättvisepartiet Socialisterna – ett lätt val”

2006-11-15 13:38:32
Under de två senaste veckorna har RS i Göteborg värvat tre nya medlemmar och fått många nya intresserade.

Den pågående kampanjen för de sudanesiska asylsökande och den roll RS har spelat i kampanjen övertygade Salah att gå med.
Andra pågående kampanjer som väckt intresse för RS är Enad front mot rasism och den lyckade demonstrationen mot sverigedemokraterna 2 november.
RS har visat att kampen mot rasismen är politisk och på så sätt vunnit förtroende.
– Jag vill på nytt engagera mig för lokal och global rättvisa. Jag var under 90-talet aktiv i RS föregångare Offensiv så därför var det ett lätt val, säger RS Göteborgs nyaste medlem Håkan Kristensson.
Potentialen i proteströrelsen som växer fram mot försämringarna av a-kassan kommer dessutom att öppna dörrar i partibygget.
Redan nu bokas nya diskussioner in med intresserade och två helger i rad har Offensiv sålt helt slut i både Angered och Kortedala.
RS Göteborg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!